Shelter

Spooky times

2019. november 06. 18:44 - Mooseman

Megkésve /..bár, de törve nem.../ hozakodok elő a dologgal, de hadd tegyem hozzá, fizikailag képtelen lettem volna utazásom révén időben megosztani a posztot. Amint azt a szemfülesek láthatják a Blog designból tagadhatatlan a Bully iránti szerelmem. Hogy mi köze is van most ennek az egésznek a Spooky timeshoz? Számomra azon első címek egyike volt, amiben a "Quality of life" annyira el lett találva, hogy órák százait raktam utána éveken át a játékba. Az első ilyen event a játékban Halloweenkor köszönt be, a kezdeti küldetések után egyszer csak azt veszi észre az ember, hogy az egész iskola az ünnepnek és eseménynek megfelelően lett feldíszítve, a többi gyerek pedig már a saját halloweeni jelmezében rúgja a betont. Az egész Halloween maga egy nagy küldetés, ahol különböző csínyeket kell tenni és másokat fingatni. Persze nem csupán arról van szó, hogy állnak az npc-k egy helyben és várják a szívatást, a környezet él és mozog. Ha nem vagy elég óvatos, akkor te is könnyen egy csíny elszenvedője lehetsz. Van minden, mint a moziban, Volcano 4000-es petárda, "Rúgj seggbe" feliratú nagy cetli, amit a másik hátára kell rakni, viszkető por, bűzbomba, üveggyolók etcetera etcetera. Plusz a végén, ha végeztél az alap misszióval, egy bonus küldetés vár ránk, ahol extrán borsot törhetünk a tesi tanár orra alá. Kifejezetten szerettem ezt a részt a játékban, anno 14 évesen pedig októberben a PS2 előtt ülve totálisan lenyűgözőnek és immerzívnek tartottam ezt. Ha nem tévedek az első ilyen évszakváltozás-event rendszer volt a GTA játékok történetében. Nagyon jól is állt, az amúgy sem megszokott Rockstar féle agymenésnek. Videó a kaparás alatt, mindenképpen ajánlom kipróbálásra mind a játékot és mind ezt a részt, ha netán kimaradt volna.

Ha valakinek pedig van kedvenc Halloweeni vagy más ünneppel kapcsolatos játéka, az ne hagyja szárazon a komment szekciót. Lehetne még sorolni a remek címeket a témában, de ezt már meghagyom jövőre :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr215292972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása