Shelter

Metro Exodus, az utolsó felvonás

2020. február 11. 09:24 - Mooseman

Sam's Story

The journey ends with Sam's story - ezzel a címmel jelent meg január 27-én a Metro hivatalos oldalán a hír, miszerint a Sam's Story lesz az utolsó kiegészítő/DLC az Exodushoz. A lezárás a mai napon (02.11) fog megjelenni, pontosan 16:00-kor, ami mellé a készítők egy új trailerrel is készültek. A premier természetesen megjelenéskor lesz elérhető, amit itt tudtok majd követni:

 

A lezárásban Sam úgy dönt, hogy hazautazik családjához az Egyesült Államokba, mely régi álma volt. Miután kiderült az alapjátékban, hogy Moszkva után is van élet, az álomból lassan elhatározás lett. A középpontban  Vlagyivosztok lesz, mely úgy néz ki, hogy rendesen megfogja izzasztani folyton viccelődő barátunkat. 

A játék Playstation 4, Xbox One, PC platformokra érkezik, Stadián is elérhető már. A lezárás örömére amúgy leárazták a játékot Epic Store-ben, érdemes lehet most behúzni a darabot, ha eddig kimaradt.

Írás várható róla.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr4115469006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása