Shelter

Helyzetjelentés a menedékből

2020. február 04. 12:02 - Mooseman

Charlie -echo - 21 lima jelentkezz vétel*

A viccet félretéve gondoltam megszólalok a blog sorsát illetően, ugyanis első ránézésre elég gyér és zavaros koncepciót alkot eddig. Sok a terv, sok az ötlet, amire még több játék és még kevesebb idő jut. A jövőre tekintettel pötyögnék most ide pár szót a továbbiakban, illetve, hogy miért is csendes az indulás.

A kép csupán illusztráció, a nem rég megjelent "Not for Broadcast" c. játékból.

Mondhatni újkeletű dolog a blogolás ezen oldala számomra, így kicsit zöldfülű vagyok még a témában, ami valljuk be, látszik is az oldalon. Mivel úgy gondoltam, hogy ismét feltalálom a malomkereket, különböző rovatok és posztok formájában képzelem el az oldal jövőjét. Lesznek írások játékokról és azoknak a fejlesztési történeteiről, ezek ugye "kicsit" terjedelmesebb dolgok , tervezek rövidebb kritika jellegű irományokat is, azért még se 20 perc legyen egy posztot átnyálazni vagy szükségszerűtlenül firtatni valamit. Na meg persze ami a hangulatomat vagy éppen "szenvedélyemet" fejezi ki, ez egy dögös borító kép, concept art vagy játék zene is lehet. Kívánok még némileg hír jellegű dolgokat is megosztani és erről a véleményemet, szóval pontosan azt amit mindenki más csinál. *kacsint*kacsint*

Az oldal ritkaságára csupán egyetlen magyarázat van, most is éppen a The Long Dark-ot dolgozom fel és annyit előre mondhatok, hogy lassan már a végénél vagyok. Ha minden jól megy akkor a héten már fel is kerül az oldalra. Viszont -kicsit ocd jelleggel- nem szeretek annyira több mindenen egyszerre dolgozni, így ha valamit írok, akkor a többi dolog ilyenkor szünetel. Ezen igyekszem változtatni és dolgozni, de gondoltam erről a jelenségről szólok, mielőtt még valaki azt hinné, hogy szimplán hanyagolom a blogot. A Long Darkot követően ismertető írás fog következni az amazon új, nem sokára megjelenő mmo-járól, a New World-ről. 

Megértéseteket és figyelmeteket köszönöm, 

A Jávorember.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr1115454498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása