Shelter

Nincs leállás, csupán átmeneti csend

2020. április 16. 10:03 - Mooseman

Február óta ködbe burkolóztam és nem igen adtam életjeleket magamról, illetve a Blog sorsáról kapcsolatban. Ennek persze köze van a rendkívüli járványhelyzethez is, illetve hogy mindez munkaváltás közepette ütött be a Jávorember odújában. Mondanom sem kell, hogy mennyire felbolygatta a dolgokat és akkor a magánéletet meg sem említettem. Persze ez most nem kimagyarázás vagy saját magam mentegetőzése lenne és tovább folytatva a gondolat menetet ki is fejtem, hogy mi a kotta most Jávorfalván.

Jelenleg úgy néz ki, hogy van pár lehetőségem új szakmák felé nyitni, ami valamelyest az itteni munkásságomat érinti. Nem szeretnék előre inni a Jávorbőrére, szóval nem akarom elárulni a pontos dolgokat, de annyit megosztok veletek, hogy bőven kitudom élni az írásba vetett szenvedélyemet **kacsint,kacsint** . Temérdeknyi dolog van, ami rám vár, főleg a New World tartalmakat illetően, de ezekre sajnos most várnotok kell.

Addig is teszem a dolgom és a kényszer szabadidőmben pedig végre kiélvezhetem az évek során felhalmozott őrületes mennyiségű backlogomat.
Witcher 2 pipa, Dawn of War pipa, Gears 5 pipa, Warhammer online-ban kihúztunk egy karit, ez is pipa és még van pár cím, ami pontosan egy ilyen alkalomra várt, hogy végtelennek tűnő perceimet belefektethessem. Dark Souls 2 és Witcher 3 rátok gondolok.

Több szó, mint száz, a Blog természetesen nem áll le, csupán megújul. Testileg, lelkileg és remélhetőleg "szakmailag" is. Ha elfogadtok tőlem egy tanácsot.. ha nektek sincs most aktív munka és tengernyi az idő, ne felejtsetek el mozogni a megannyi film, könyv, játék és társas között. Nem sokára ismét találkozunk.

 

Őszinte hívetek,

A Jávorember

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr7515616298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása