Shelter

Fallen Order a célegyenesben

2019. november 14. 16:01 - Mooseman

Holnap érkezik a Titanfall készítőinek új játéka, (akik nem mellesleg a régi Infinity ward stúdió tagjai voltak, azóta Respawn-ként éledtek újjá. ) a Star Wars Jedi: Fallen order. Mindez persze az elmúlt évek egyik legmegosztóbb kiadójának, az EA Gamesnek az égisze alatt. Személy szerint én várom a játékot, de a legutóbbi gameplay videó és kevés marketing/promo anyag láttán kételyekkel telve nézegetem a tárcám. Hiába a megannyi pozitív ígéret, mint pl: lootbox mentes, csak singleplayer játékmenet vagy az open world világ, a hajózási rendszer (amiről semmit sem láttunk) és a SoulsBorn harcrendszer, némileg úgy tűnik, mintha most a Respawn kemény fába vágta volna a fejszéjét. Minderre még rájön az önmagában és EA-hez képest is kevés reklám. Egy Manchesterben élő barátom (ha hihetünk neki ((igen)) szinte zéró promo-val találkozott odakinn, ami azért fura, mert ha valahol, akkor ott bőven akad 40 méteres egész felhőkarcolós plakátozás és társai. A filmes iparban ezt általában akkor csinálja egy stúdió, ha tudják, hogy férc munka lett a végtermék és ilyenkor próbálják a kiadásokat minimalizálni. Már amennyire lehet ezekben a szakmákban ezt. Példának okáért a Setét Torony volt az egyik ilyen film, ahol tudni lehetett, hogy készül már 1 éve a film, de csak a premier előtt 1-2 hónappal lehetett látni az első trailert. Nem tudom, hogy ez a gaming iparban is bevett szokás-e, de személy szerint innen fakad tőlem a bizalmatlanságom másik foka. Na, de senkit sem szeretnék lebeszélni a játékról vagy elvenni a kedvét tőle, magamat ismerve, simán benne van a pakliban, hogy türelmetlenségemből és a dev. team iránti szeretetemből megveszem majd a játékot. De egy dolog biztos: a játék, mind a Respawnnak, mint az EA Gamesnek és mind a franchisenek nagyon fontos mérföldköve lesz. Ugyanis mostanában nem áll jól a Star Wars univerzum szénája játékok terén (ha engem kérdeznek, más téren se annyira..) na meg persze az EA sem remekelt az elmúlt évek során..

Viszont minden rossz szájíz és a mai rossz tendencia ellenére, ez a launch trailer bármikor megalapozza nekem a hangulatot a játékhoz. 

 

Ti hogy vagytok vele? Beruháztok rá vagy megvárjátok az első kritikákat?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr715306142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása