Shelter

SWG Legends: Jedi Themepark, Rise of the Forgotten.

2020. január 28. 09:14 - Mooseman

Mindig boldogan tekintek az olyan hírekre, mikor egy rég feledésbe merült és vagy fanok által éltetett játék kap egy frissítést. A Star Wars Galaxies ugyan hivatalosan véget ért és egy hatalmas máig kiaknázatlan űrt hagyott maga után, a játék továbbra is él és néha virul. A hivatalos szerverek bezárása után a lelkes fanok saját, félhivatalos szervereikbe kezdtek bele, ami elhozta a Galaxies új korszakát.

Mondjuk kicsit nagyszájú kijelentés ez tőlem, mert nagyon réteg mmo-ról van már szó, világ szerte pár ezer ember játszik már csak vele, viszont szerverből egyáltalán nincs hiány. Van ami a  Pre-CU időket célozza meg (SWG: Emu) van ami tisztán NGE szerver (SWG: Prophecy)  és van ami pedig custom szerver, amikor elkezdik vegyíteni a dolgokat vagy egy adott stílust feltölteni garázs tartalommal. Ilyen a(z) SWG: Tarkins Revenge vagy a  legtöbb frissítést kapott SWG: Legends szerver. A Legends talán a legigényesebb és legtöbbet játszott szerver mind közül az utóbbi időkben és most is kapott egy újabb frissítést, a Rise of the Forgotten-t. 

 

A frissítés sok újdonságot tartalmaz, új instákat, fegyvereket, craft itemeket, több mint 80 új loot itemet és még lehetne folytatni. Egy sor új tool-t kapunk ami segít elmélyülni a sandbox élményben és megannyi új dolgot felfedezni sokunk kedvenc Galaxisában. A félre értések végett, ez az új patch nem a régi official játék egyik újra dolgozott frissítése, ezt teljes mértékben a Legends-es arcok hegesztették össze. Aki szeretné kipróbálni vagy újraélni a Galaxies élményt, az ne habozzon, korához képest jól áll a játék szénája. Persze kinek a Pre-CU, kinek az NGE, de erről majd egy másik posztban, viszont minden szerver közössége jó fej, befogadó és Mos Eisley cantinája mindig rejteget valami érdekeset. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr715432184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása