Shelter

Bully Begins

2019. november 05. 13:33 - Mooseman

Elég sokat rágódtam a dolgon, mire rászántam magamat a blog létrehozására, főleg egy kissé sikertelen videós "karrier" után. Hogy miért? Nyakunkon egy új év tized, a mai felgyorsult és internet alapú világban egyszerűen akkora a visszhang, hogy kételyeimmel küszködtem, van- e értelme időt fektetnem a dologba. A kérdések már-már mindenki számára lerágottak és közhelyesek:
Vajon fog valakit ez érdekelni? Érdemes időt és energiát, akár pénzt is áldozni egy olyan dologba, ahol az e-girlök és felszínes, hangos emberek érvényesülnek? Lesz nekem vajon időm és energiám erre a rohanó társadalomban, meg amúgy is rohadt sokat kell otthon mosni.. 
Ismételgeted a kérdéseket, pörgeted a fejedben, majd azon kapod magad, hogy elölről kezdted ezt a rohadt kérdés-kört. Saját magad vagy a házigazda, az operatőr, a játékos és a tapsoló nézőközönség is a fejbéli Szerencsekerék műsorban. 

Van egy régi filozófiai mondás-fejtörő, mely végül (valahol) a krédómmá vált:
"Ha egy fa kidől az erdőben, de senki nincs ott, hogy hallja, vajon attól még hangosan teszi azt?"

Száz szónak is egy a vége, Üdvözlök mindenkit kortól, nemtől és identitástól függetlenül az oldalamon. Én Moose vagyok, avagy a Jávorember, avagy Mooseman, avagy JungleMoose és még másik 20 néven, ahogy ez nálunk kicsit roleplayesebb gamereknél szokás..becenév az akad bőven. Ahogy azt fentebb észrevehettétek, szeretek elkalandozni és némileg filozofálni dolgokon, így a jövőben a gamifikációba is betekintünk majd, nem csak a száraz hírek és tesztek világába kalandozlak majd titeket, de igyekszem majd azért a valóság talaján maradni. Vannak néha elmélkedős perceim.. Lesznek még concept artok, videók, más művészeti megközelítések játék gyártás terén és idővel, ha bátorságom is lesz, bele-bele nyalunk majd a filmes mézes bödönbe is. Szóval mindenki készítse az érmét, mert én leszek most az agancsos révész, ki végig kalauzol majd a Sztüx folyót idéző ingoványos popkultúra vizein.

Let the game begin.

bullybegin.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shelterfromthestorm.blog.hu/api/trackback/id/tr4815290294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása